Witam!
Mam pewne zmartwienie od jakiegoś czasu. Nie wiem czy jest powód do zaniepokojenia, czy muszę wybrać się do ginekologa. A mianowicie:
Używałam przez dłuższy czas krążka antykoncepcyjnego Nuvaring, pojawiła się nadżerka, po jej usunięciu, przez wymrożenie, na miesiąc odstąpiłam od jakiejkolwiek antykoncepcji. Równo po 28 dniach od odstawienia, włożyłam krążek, mimo, że miesiączka nie wystąpiła. Byłam w tym czasie w Egipcie, więc myślałam, że nie ma jej może przez zmianę klimatu. Miesiączka po powrocie do Polski nadal się nie pojawiła, jednak od jakichś niecałych 2 tyg występują u mnie brązowe upławy, czasem dodatkowo jakby z kawałkami ciała stałego. Nic mnie nie boli, może trochę piersi. Ciąży nie biorę w ogóle pod uwagę, nie było żadnych przygód

Oprócz tego podczas mies, kiedy nadżerka miała się goić nie współżyłam, nie brałam kąpieli w wannie. Wydaje mi się, że odpowiednio o siebie dbałam. Jeżeli macie jakieś sugestie co może mi dolegać, bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziękuję.