Odwiedzaj stronę, czytaj, komentuj!

Czy Polka leczy się sama?

Czy Polka leczy się sama?

5 niedocenianych ziół i przypraw, które warto wprowadzić do swojej kuchni

5 niedocenianych ziół i przypraw, które warto wprowadzić do swojej kuchni

Pięty jak kamienie. Jak walczyć ze zrogowaceniami?

Pięty jak kamienie. Jak walczyć ze zrogowaceniami?

Czy probiotyki mogą zwalczać depresję?

Czy probiotyki mogą zwalczać depresję?

« Powrót do ZdrowieIntymne.pl
Odchudzanie
Autor: bronka ()
Data: 17 sty 2020 - 08:04:04

Dziewczyny jak szybko się odchudzić?

Mam 5 kg do zrzucenia.

Re: Odchudzanie
Autor: tama ()
Data: 17 sty 2020 - 09:44:29

To straszne, ze sposob na schudniecie jest tak prosty ale wykonanie tak trudne !
Wszyscy wiedza jak "to" zrobic tylko niewielu jest w stanie...i ja niestety tez nie potrafie pokonac swego lakomstwa, odmowic sobie smazonego i sosiastego jedzonka i piffka... I zawsze od poniedzialku zaczynam diete ;-)
A wiem, ze odrobina silnej woli wystarczy! Kilka lat temu w ciagu 5 miesiecy -9 kg! (170 wzrostu i po odchudzaniu 52 kg!) a jadlam malo, nawet bardzo malo! i same "zdrowe" potrawy, zero alkoholu, zero slodyczy...i zdarzalo mi sie polozyc spac o 20 - z glodu! Ale samopoczucie mialam wspaniale! Moj organizm przestawil sie z trawienia na myslenie!
Na początek polecam przejrzeć sobie rowerki treningowe na Spokey i zastanowić sie nad kupieniem sobie takiego rowerka.

Sama jestem obecnie posiadaczką i uwielbiam na nim ćwiczyć. Szczególnie, ze widze rezultaty (cellulit jest o wiele mniejszy).

Autor: Onaroj ()
Data: 21 lut 2020 - 11:36:45

Warto przed każdą dietą wykonać odpowiednie badania [instytut-mikroekologii.pl]

Autor: koriena ()
Data: 16 mar 2020 - 12:35:44

Ja przeszłam na dietę niskowęglowodanową jak chciałam schudnąc i bardzo mi to pomogło , nigdy w życiu nie miałam tak małej ilości tłuszczu jak teraz , ale co ciekawe nie stałam się chuda jak patyk to znaczy, nie byłam zbytnio wychodzona tylko zachowałam mięśnie , ale zgubiłam tłuszcz, oczywiście trochę mięśni również, ale nie było źle smiling smiley jestem po ciąży dlatego właśnie musialam się odchudzać, właśnie czytam sobie artykuł [www.lactosan.pl] co o nim myślicie ?

Autor: Gosiula ()
Data: 21 sty 2021 - 06:42:24

Dziewczyny, uważajcie z tymi wszystkimi cudownymi dietami. Może i łatwo na nich schudnąć, ale równie łatwo potem przytyć, a po drodze nabawić się jakichś dolegliwości. Ja się nie odchudzam w popularnym słowa tego znaczeniu. Po prostu jem zdrowo i regularnie i waga sama doszła, do odpowiedniego poziomu. Udało sie to dzięki temu, że korzystam z posiłków zamawianych w fundacji Dietering - [www.dietering.com]. To znaną w całej Polsce firmą dostarczającą smaczne, zdrowe, całodzienne wyżywienie. Można u nich wybrać odpowiednią dla siebie dietę (klasyczną, śródziemnomorską, wegetariańską itp.) a także jej kaloryczność. Korzystania z diety pudełkowej to nie tyle dieta, co zmiana stylu życia i nawyków żywieniowych.

Autor: Molly ()
Data: 23 sty 2021 - 17:17:13

Jak każdy z nas może potwierdzić- odchudzanie jest wymagające. Warto wiedzieć więc, jak przystosować organizm do nowych zmian. Warto poczytać sobie artykuł [dietly.pl] , którym omawia szczegółów na temat posiłków rekreacyjnych i na temat cheat meal.

Autor: polciaa4 ()
Data: 25 sty 2021 - 14:27:40

Moim zdaniem odchudzanie jest naprawdę potrzebne wielu osobom, ale nie każdy to rozumie
----------------------------------------------------
kasandra.com.pl

Autor: Molly ()
Data: 27 sty 2021 - 22:43:24

Z całą pewnością całym sednem w odchudzaniu jest dieta oraz ruch. Nie każdy jednak ma czas na przygotowanie dla siebie posiłków, które będą wartościowe i zdrowe. Dlatego często stawiamy na dietę pudełkową. Tutaj [dietly.pl] możecie poczytać sobie na czym dokładnie polega.

Autor: realzzPL ()
Data: 09 lut 2021 - 13:02:48

Odchudzanie to największa głupota! Dbać o siebie trzeba przez cały czas...
-------------------------------------------
[goliathome.pl]

Autor: realzzPL ()
Data: 09 lut 2021 - 13:02:48

Odchudzanie to największa głupota! Dbać o siebie trzeba przez cały czas...
-------------------------------------------
[goliathome.pl]

Autor: gaga_10293 ()
Data: 13 mar 2021 - 18:45:52

Ja schudłam dzięki wizycie u dietetyka, który ułożył mi odpowiednią dietę

-----------------------------------------------------------------
pozycjonowanie ostrów mazowiecka

Data: 26 mar 2021 - 22:02:02

Udało mi się schudnąć prawie 10 kg kiedy przestałam jeść śmieciowe jedzenie i zaczęłam ćwiczyć na siłowni smiling smiley

Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2021-03-26 22:09 przez Angela72683.

Autor: rekonsPL ()
Data: 31 mar 2021 - 19:47:30

Osobiście, kompletnie nie znam się na odchudzaniu
------------------------------------------
porady do urządzania wnętrz

Autor: MiSiA1994 ()
Data: 17 kwi 2021 - 18:55:07

Myślę, że trzeba wprowadzić do planu dnia dużo ruchu np. bieganie albo jazda na rowerze, które poprawiają też kondycję

----------------------------------------------------------------------
solarne latarnie uliczne

Autor: viejekx2 ()
Data: 25 kwi 2021 - 21:28:06

O odchudzaniu wiem serio bardzo mało, ponieważ jestem osobą otyłą, ale bardzo chętnie poczytam!
----------------------------------------
legginsy nike

Autor: helgus ()
Data: 30 kwi 2021 - 11:18:11

Stosuj ujemny bilans energetyczny, czyli mniej jesz, niż palisz, a jak to zrobisz jest dowolne. Mogą być głodówki, mogą intensywne ćwiczenia... złotych tabletek zamiast tego nie ma. winking smiley

Autor: pelczyxPL ()
Data: 12 maj 2021 - 13:12:33

Bardzo mało wiem o odchudzaniu, także wolę nic mądrego nie pisać
------------------------------------------
serwis ogłoszeniowy motoryzacyjny

Autor: resantPL ()
Data: 12 maj 2021 - 22:53:42

Odchudzanie to tak naprawdę temat, nad którym można dużo debatować, ale najważniejszy w tym chyba jest sport
---------------------------------------
ogłoszenie samochodowe

Autor: bibiK3 ()
Data: 25 maj 2021 - 17:44:24

Zgadzam się z moim przedmówcą, bardzo dobrze mówi
---------------------------------------------
Filtry do wentylacji

Autor: kasia123 ()
Data: 31 maj 2021 - 08:23:50

Dieta i ruch to przepis na sukcessmiling smiley Polecam jeszcze stosowanie probiotyków, które wspomoga pracę jelit np LaciBios femina, Estabiom, Multilac.

Autor: Biet6ire ()
Data: 29 cze 2021 - 21:19:10

najgorzej jest rozpocząć.
-
/panele-fotowoltaiczne-dla-domu/

Autor: kaleida ()
Data: 28 wrz 2021 - 22:11:48

Trzeba w pierwszej kolejności skupić się na zmianie swoich nawyków żywieniowych. Niestety są one budowane przez lata więc nie zmienimy ich od pstryknięcia palcem. Potrzebny jest dobry plan działania, stopniowany odpowiednio. Musimy także zacząć gotować we własnym zakresie bo to jedyny sposób na kontrolowanie tego co jemy. W internecie znajdziemy wiele przepisów na lekkostrawne dania, przykład - [uwielbiam.pl] Wszystkie składniki mamy praktycznie w każdym sklepie dlatego uczmy się tej sztuki od teraz smiling smiley

Autor: Kamila42 ()
Data: 08 lis 2021 - 23:11:28

Pamiętajmy że jeśli zabieramy sie za odchudzanie, trzeba to robić z głową smiling smiley

Data: 20 lis 2021 - 13:46:37

warto zainwestować w konkretna dietę

PROJECTMK
PINKROSE

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.