Odwiedzaj stronę, czytaj, komentuj!

Czy Polka leczy się sama?

Czy Polka leczy się sama?

5 niedocenianych ziół i przypraw, które warto wprowadzić do swojej kuchni

5 niedocenianych ziół i przypraw, które warto wprowadzić do swojej kuchni

Pięty jak kamienie. Jak walczyć ze zrogowaceniami?

Pięty jak kamienie. Jak walczyć ze zrogowaceniami?

Czy probiotyki mogą zwalczać depresję?

Czy probiotyki mogą zwalczać depresję?

« Powrót do ZdrowieIntymne.pl
przyspieszyc lub opoznic miesiaczke
Autor: manka502 ()
Data: 26 maj 2009 - 19:56:59

Witam!
Chcialabym sie dowiedziec czy sa tabletki ktore moga przyspieszyc lub opoznic o conajmniej tydzien miesiaczke.oczywiscie mam zamiar to skonsultowac z lekarzem tylko chcialabym sie dowiedziec czy jest to mozliwe i jak dlugi czas przed miesiaczka trzeba zazyc taka tabletke poniewaz ja jestem teraz za granica i wracam do polski kilka dni przed rozpoczeciem mojego okresu i nie wiem czy te 5 dni to nie bedzie zapozno zeby zazyc ta tabletke.Pozdrawiam!

Re: przyspieszyc lub opoznic miesiaczke
Autor: agnieszkag ()
Data: 27 maj 2009 - 08:14:13

Witam,
Sa tabletki, którymi mozna przyspieszyc lub opóźnić miesiączkę. Dokładne instrukcje co do stosowania uzyskasz od lekarza. Pozdrawiamwinking smiley

Autor: Zagubiona ()
Data: 03 cze 2009 - 11:22:42

Na temat tych tabletek się nie będę się wypowiadać, bo nic na ich temat nie wiem, ale jeśli się mierze tabletki antykoncepcyjne można pominąć czas 7 dni tak zwanego krwawienia z odstawienia by nie mieć miesiączki.

Autor: Anik ()
Data: 25 cze 2009 - 18:29:52

mnie miesiaczke przyspiesza napar z czarnuszki

Data: 14 lip 2009 - 08:45:34

ODP dla Manka502:

Tak. Wystarczy zwykła dwuskładnikowa antykoncepcja hormonalna ale efekt byłby pewniejszy gdyby Pani już wcześniej stosowała antykoncepcje. Jeżeli nie - musi się Pani liczyć z sytuacja wystąpienia krwawienia mimo stosowania tabletek. Alternatywa jest zwiększenie dawki leku w sytuacji rozpoczynającego się plamienia. Pozdrawiam

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.