Re: Bardzo prosz臋 o porad臋!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor:
Nina (IP zapami臋tane)
Data: 25 cze 2008 - 08:18:56
Witaj Czarnulka, to troch臋 masz k艂opot, ale wszystko jest do rozwi膮zania. My艣l臋, 偶e ja na Twoim miejscu post膮pi艂abym w ten spos贸b. Zapewne masz rodzine w Polsce, kogo艣 kto moze podej艣膰 do Twojego ginekologa i wzi膮艣膰 od niego recept臋 na leki p/grzybicze - doustne+ dopochwowe [ mo偶esz lekarza uprzedzi膰 telefonicznie, 偶e tak sie stanie]. Potem realizuje recept臋 i wysy艂a Ci paczk臋 do Anglii. W aptece internetowej www.domzdrowia.pl, kt贸ra z tego co wiem realizuje wysy艂ki za granic臋 kup krem Clotrimazol [ do smarowania warg sromowych], lacibios femina - doustny probiotyk ginekologiczny, kt贸ry obowi膮zkowo stosujesz przez ca艂y okres leczenia + 10 dni po jego zako艅czeniu a potem profilaktycznie. Bez niego trudno m贸wi膰 o skutecznym wyleczeniu infekcji. Jego zadaniem jest odbudowanie prawid艂owej mikroflory pochwy i jelita i jak tego nie zrobisz to miejsce chroniacych Twoje zdrowie intymne lactobacillus贸w czyli dobroczynnych bakterii zn贸w po leczeniu za jaki艣 czas zajm膮 grzyby chorobotw贸rcze, kt贸rych 藕r贸d艂em jest nasze jelito [ poczytaj o tym w zak艂adce pt. sk膮d sie bior膮 infekcje]. St膮d to ju偶 standrad we wspomaganiu leczenia i dalszej profilaktyce. Lacibios femina to prawdziwy probiotyk, skuteczny i bezpieczny. M贸j ginekolog mi go poleci艂 i na prawd臋 dzia艂a. Do tego zestawu dokup p艂yn do higieny intymnej z kwasem mlekowym. To powinno pom贸c. Pozdrawiam ciep艂o