Po co od razu stosowac takie preparaty .. moim zdaniem o watpliwej skutecznosci. My kobiety nie powinnysmy jakos specjalnie kombinowac w ten sposob, tylko oddac swoja cala uwage intuicji, a wszystko pojdzie jak z platka

Pozwole sobie przytoczyc tutaj pewien niuans .. mianowicie macie moze sprawdzone sposoby na nude w zwiazku? Znalezc faceta nie jest mi jakos specjalnie trudno .. za to mam problemy z utrzymaniem go przy sobie na dluzszy czas. Slowo jakie nasuwa mi sie na usta to rutyna. Na poczatku wszystko bylo pieknie, a z czasem jakby zatracil we mnie zainteresowanie. Szukalam juz w wielu miejscach porad bezskutecznie. Zastanawiam sie nad wyprobowaniem pomyslow opisanych na tym blogu [
obsessive.com] Tak na moje oko sa dosyc oryginalne i wczesniej sie z nimi nie spotkalam. Napiszcie prosze co sadzicie o takiej taktyce z mojej strony

Najbardziej mam ochote na zakupienie jakiegos kompletyu seksownej bielizny. Od zawsze dbam o swoja sylwetke wiec wywolanie efektu "wow" nie powinno mi sprawic wiekszych problemow